Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Frakten levereras som varubrev med posten.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Alla varor skickas som brev med posten och levereras vanligen inom 3-4 dagar. Leverans sker endast inom Sverige. Skulle varan inte ankommit efter 10 dagar ska du kontakta oss via e-post så hittar vi en lösning. Har du inte kontaktat oss via e-post inom 20 dagar efter beställning kommer det tolkas som en mottagningsbekräftelse. Vi strävar alltid efter att hålla ett fullt lager, men kan i vissa fall tvingas avbryta leveransen av vissa beställning. I detta fall informeras kunden och får en återbetalning.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Alla varor skickas som brev med posten och levereras vanligen inom 3-4 dagar. Leverans sker endast inom Sverige. Skulle varan inte ankommit efter 10 dagar kan du kontakta oss via e-post så hittar vi en lösning. Har du inte kontaktat oss via e-post inom 20 dagar efter beställning kommer det tolkas som en mottagningsbekräftelse.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss snarast.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan enligt praxis för köpvillkoren.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.